JS Travel Kit - шаблон joomla Новости

O nama

GREEN COUNTRY d.o.o je kompanija koja je osnovana sa ciljem promocije prirodnog i kulturno-historijskog naslijeđa Bosne i Hercegovine. Predanost i rad su osnovni moto naše kompanije a naš uspjeh je zadovoljni klijent. Green country u svojoj turističkoj ponudi između ostalog, nudi i posebne aranžmane medicinskog te dental turizma. Smještaj u prvoklasnim hotelima A kategorije, te vilama i apartmanima/kućama, je ono što izdvaja našu kompaniju od uobičajenih turističkih ponuda u BiH. Organizovana putovanja širom BiH, jednodnevni izleti, obilasci historijskih znamenitosti u Sarajevu i drugim drevnim gradovima širom zemlje su dio naše ponude koja ne ostavlja nikog ravnodušnim. Naša ponuda uvrštava i prevoz putnika u profesionalnim i luksuznim vozilima kao i transfer sa aerodroma do željene destinacije. Kao dio usluga naše kompanije nudimo i prodaju nekretnina te iznajmljivanje nekretnina na duže i kraće periode. U ponudi za turističke destinacije van BiH nudimo aranžmane za zemlje regiona Balkan Tour kao i za daleke destinacije u EU i svijetu.

CILJEVI

Cilj naše kompanije je propagirati i promovisati prirodno i kulturno-historijsko naslijđe Bosne i Hercegovine kao i doprinijeti razvoju turizma u BiH na višem profesionalnom nivou. Naša zemlja je prepuna prirodnih i kulturno- historijskih bogastava koja treba da postanu dio interesovanja i saznanja turista iz cijelog svijeta.

VIZIJA

U budućem periodu razviti turističku ponudu koja obuhvata specijalizovane ponude za turiste koji žele visoki standard pružanja usluga kao i investicije i turističke kapacitete u BiH.