JS Travel Kit - шаблон joomla Новости

Đačka Ekskurzija

Italija

ARANŽMAN: 4 NOĆI / 6 DANA ZAGREB- VENECIJA – RAVENA - RIMMINI – SAN MARINO PREVOZ LUKSUZNIM KLIMATIZIRANIM AUTOBUSOM

 


1 Dan; Polazak u 8:00h, preko Slavonskog Broda do Zagreba. Dolazak u Zg. U 14h smještaj u hotel, prijava, ručak. Obilazak Zagrebačkog Zoo Vtra, Trga Bana Jelačića, Ilice, ....šetnja kolači odmor. Povratak u hotel 20:Ooh, večera.


2.Dan: Doručak i polazak za Veneciju/Ravenna u 9:30/10:00h. Dolazak u Veneciju u 14:ooh, Obilazak sa taxi ferry bout, ručak (pizza, pasta,), polazak za Ravennu u 16:ooh. Smještaj u hotel, odmor i večera u 19:30h. Šetnja odlazak u gradske jezgre, povratak u hotel u 22:ooh.


3.Dan: Doručak, polazak u zabavni park Mirabilandija (Aqva park, Zoo, Zabavni park), ručak, povratak u večernjim satima u hotel 21:ooh, odmor.


4. Dan: Doručak i polazak za Rimmini, obilazak, boravak na plaži, ručak. Polazak za San Marino, obilazak drevnog grada, shopping, večera, povratak u u hotel u večernjim satima 21:oo/21;30h.


5. Dan: Doručak, odjava iz hotela i polazak prema Firenci u 10:ooh. Dolazak u Firencu 12:ooh / 13:ooh. Obilazak Firence, vožnja fijakerom, ručak i posjeta shopping centru, večera i polazak za Sarajevo u 20:ooh.


Očekivani dolazak u Sarajevo oko 9:00/ 9:30h ujutro (San Marino-Ravenna -Venecija-Ljubljana-Zagreb-Slavonski Brod-Sarajevo)

U cijenu aranžmana nisu uključeni: ulaznica za Zagreb Zoo, hrana (osim doručka u hotelima sa noćenjem), taxi čamac za obilazak Venecije i korištenje zabavnih atrakcija u Mirabilanija Park (ulaznica za posjetu Mirabilandija Park je uključena u aranžman).

Cijena aranžmana 560 KM po osobi

Vaš Green Country BH